THE BOWL HOUSE MOL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Bowl House Mol. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 20:15 Na onze bestelling hebben ze onmiddellijk gebeld dat ze ietsjes later gingen zijn dan er was aangegeven op de website (begrijpelijk gezien de afstand). Enorm vriendelijk. Zeer lekker (en warm!) gegeten. Aanrader!
3 mei 2024 om 20:42 Echt super lekker eten ik denk 1 van de beste resturant
19 apr 2024 om 21:32 Vriendelijke persoon die het eten kwam leveren. Alleen spijtig dat het zo lang heeft geduurd en daardoor was het helaas ook koud.
31 mrt 2024 om 22:26 Alles was zeer verzorgd en zeer lekker! We gaan hier zeker nog bestellen.
29 mrt 2024 om 22:11 Heel fijn dat er een paas attentie bij de bestelling was. Ook het kids menu is DIK in orde!!
28 mrt 2024 om 20:25 Tweede keer dat ik hier bestel en alweer heerlijk gegeten. Netjes op tijd zoals vooraf aangegeven en heel lekker!
10 mrt 2024 om 19:12 We hebben lekker gegeten! Het eten kwam netjes op tijd aan zoals ze hadden gezegd, zelfs 5 minuutjes eerder. De bezorger was super vriendelijk en het eten was warm en super lekker!
8 mrt 2024 om 21:47 Erg lang moeten wachten.... Niet voor herhaling vatbaar. Eten was niet meer warm, niet geweldig lekker, weinig smaak Een teleurstelling
21 feb 2024 om 11:05 super lekker, zeer vriendelijke service. Super om indisch te kunnen bestellen!
9 feb 2024 om 16:32 al enkele keren besteld, altijd zeer lekker eten, altijd warm en ook zeker porties die groot genoeg zijn, rice butter chicken is persoonlijke favoriet
22 dec 2023 om 13:58 Bezorging was over het algemeen wel oké. Het eten was lauw, droog en niet lekker. De porties zijn veel te klein voor wat je betaald. Geen aanrader!!
19 dec 2023 om 5:52 Beozrging duurde wat lang. Bezorger was wel heel vriendelijk en eten was nog heel warm. Wat eten betreft hebben we zelf even de kruiden er bij gedaan wand de pasta had 0,0 smaak helaas